Oddaja prijave za finančno nadomestilo za zlato trsno rumenico LE ŠE DO PONEDELJKA 21. 10. 2024

Fitosanitarni pregledniki bodo glede na vremenske razmere in stanje v posameznih vinogradih najpozneje do 21. oktobra zaključili s pregledi v vinogradih in izdajo zapisnikov za potrditev pojava zlate trsne rumenice v letu 2024.

Več informacij si lahko preberete TUKAJ.

Prijavo lahko oddate na enega od spodnjih načinov:

  • preko spletnega obrazca: prijavo odda vinogradnik sam ali v njegovem imenu fitosanitarni preglednik ali svetovalec JSKS na obrazcu, ki je za SV Slovenijo (območje KGZ Maribor, KGZ Ptuj, KGZ Murska Sobota) na povezavi: https://forms.gle/bQSchfJz8rAEzVFW8
  • pisno po e-pošti: na elektronski naslov kmetijskega svetovalca, ki so navedeni v Navodilu za uveljavljanje  finančnega nadomestila za odpravo škode zaradi zlate trsne rumenice na okuženih območjih,
  • telefonska prijava: pri kmetijskem svetovalcu na posameznem zavodu navedenem v Navodilu za uveljavljanje finančnega nadomestila za odpravo škode zaradi zlate trsne rumenice na okuženih območjih.

Želite biti obveščeni o aktualnih novicah? Prijavite se na e-novice.

 

Prijavi se

 

Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Podrobnejša določila glede varstva osebnih podatkov ter pravic in obveznosti v tej zvezi so opredeljena v Politiki varstva osebnih podatkov, ki je dostopna na https://www.kmetijski-zavod.si/politika-varstva-osebnih-podatkov.

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.