Delavnica »MOŽNOSTI UPORABE ENOLOŠKIH SREDSTEV ZA OHRANITEV KAKOVOSTI IN STABILNOSTI VINA« se prestavi na kasnejši termin!

Delavnica »MOŽNOSTI UPORABE ENOLOŠKIH SREDSTEV ZA OHRANITEV KAKOVOSTI IN STABILNOSTI VINA« se prestavi na kasnejši termin!

Zaradi previdnosti in množičnih okužb, povezanih z izbruhom virusa Covid-19, smo se odločili, da delavnico »Možnosti uporabe enoloških sredstev za ohranitev kakovosti in stabilnosti vina«, ki smo jo planirali izvesti v torek, 25. 1. 2022 ob 9.00 uri, prestavimo na kasnejši termin.

O vseh spremembah boste pravočasno obveščeni. 

Želite biti obveščeni o aktualnih novicah? Prijavite se na e-novice.

 

Prijavi se

 

Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Podrobnejša določila glede varstva osebnih podatkov ter pravic in obveznosti v tej zvezi so opredeljena v Politiki varstva osebnih podatkov, ki je dostopna na https://www.kmetijski-zavod.si/politika-varstva-osebnih-podatkov.

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.